Bookurier, o companie cladita pe calitate

Bookurier s-a infiintat in anul 2008, din dorinta de a oferi servicii cat mai bune la un pret corect. Astfel, am fost printre primii care au introdus serviciul Loco in Bucuresti, ajungand in prezent, sa oferim un raport calitate-pret, greu de egalat in privinta acestui serviciu.

Ne definesc seriozitatea si calitatea, in toate activit─âtile pe care le desfasuram. Avem parteneriate strategice cu cele mai importante companii de profil atat interne, cat si internationale.

Din 2008 si pana astazi, compania Bookurier a semnat peste 5000 de contracte cu firme si companii din toate domeniile. Marea majoritate a clientilor ne-au ramas fideli si ne-au recomandat cu incredere si altor firme.

Din anul 2015, Bookurier isi desfasoara activitatea intr-o locatie nou construita, menita sa satisfaca atat nevoile companiei, cat si ale clientilor.


despre Bookurier


Obiective

Principalele obiective ale companiei sunt sa ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate, care sa acopere toate nevoile acestora, la un pret corect.

De asemenea, foarte importanti pentru noi sunt oamenii care lucreaza in cadrul companiei. Personalul nostru este foarte bine calificat si orientat catre clienti.

Bookurier acopera 100% teritoriul national, dar si international, livrand colete oriunde in lume. Oricare ar fi destinatia expedierilor, clientii nostri vor fi satisfacuti.
Livrare in 24 de ore door to door.