Misiune & Viziune

Bookurier furnizeaza servicii de curierat integrate, deservind companii si persoane fizice pentru documente si colete, in Romania, si prin aliante strategice in intreaga lume. Prin divizia operationala oferim si servicii inalt specializate de livrare in Bucuresti, pentru companii multinationale de curierat.

Clientii nostri primesc in mod constant un nivel inalt de servicii profesioniste si de incredere, armonizand nevoile lor cu principiile personale de afacere sanatoasa.

Bookurier este dedicat sa furnizeze angajatilor sai, care reprezinta cel mai pretios activ al companiei, un mediu de lucru profesional si progresiv care incurajeaza sprijinul lor pentru aceasta misiune, pentru convingerile noastre de business si pentru propria lor dezvoltare ca si potential individual.

Bookurier este angajata sa devina una dintre cele mai respectate si solide companii din industria de logistica/curierat din Romania.


despre Bookurier


Convingerile noastre

Serviciile de inalta calitate, personalizate pe nevoile clientilor, sunt esentiale pentru existenta noastra.

Succesul este produsul expertizei noastre individuale, a initiativei si a lucrului in echipa.

Profesionalismul este atitudinea care determina respectul.

Profitul din activitate este esential pentru siguranta clientilor nostri, a angajatilor si a afacerii noastre.

Actiunile noastre trebuie sa asigure in permanenta beneficii reciproce si relatii de lunga durata cu clientii si angajatii nostri.
Livrare in 24 de ore door to door.