Tarife Internationale

> click aici pentru a descărca prețurile pentru livrări în Uniunea Europeană < .


Coletele ridicate de la expeditor sunt livrate la ușa destinatarului, în toate țările membere ale Uniunii Europene. Datorită parteneriatelor dezvoltate în timp, puteți beneficia de servicii de livrare internaționale, conform nevoilor dumneavoastră. Fie că doriți un serviciu accesibil sau aveți nevoie de un serviciu rapid, cu siguranță deținem soluția optimă.


Puteți alege între serviciul Economic, cu livrare în maxim 10 zile lucrătoare și serviciul Expres, cu livrare în în maxim 4 zile lucrătoare, în funcție de destinație. Pe lângă timpul de tranzit mai scurt, serviciul Expres are avantajul unei livrări mai sigure cu riscuri minime de a întâmpina situații neplăcute pe durata tranzitului. Puteți verifica timpii de livrare și prețurile accesând linkul:
Descarcă aici prețurile pentru livrări în Uniunea Europeană.


Comenzile de preluare se efectuează pe e-mail la international@bookurier.ro. Va rugăm să menționați în solicitare, tipul de serviciu pe care îl doriți, conținutul coletului, dimensiunile și greutatea acestuia, împreună cu toate datele de contact ale destinatarului, inclusiv numărul de telefon și adresa de e-mail.


Dacă aveți livrări zilnice cu ramburs în oricare dintre țările membre ale Uniunii Europene, nu ezitați să solicitați o ofertă personalizată la vanzari@bookurier.ro .


Bookurier are posibilitatea de a livra colete oriunde în lume. Pentru tarife și timpi de tranzit, va rugăm ne trimiteți într-un e-mail la international@bookurier.ro , greutatea, dimensiunile și destinația coletului pe care doriți să-l expediati.